שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/06/2007 | 09:52 | מאת: אלן

כל לילה אני סובל משחיקת שיניים . הלסת כבר מתפרקת מרוב לחץ . אני קם עם כאבי חניכיים ומפרקי-לסת . אני פגשתי הרבה מומחים ורובם אמרו לי שאין מה לעשות . רק ניתן לנסות כל מיני שיחזורים . כמו לעקור את כל השיניים ולשים תוטבות . להשתיל שיניים אבל הם כולם יפלו בסוף . בקיצור הכל אינטואיטיבי . לאף אחד אין ידע באמת מה יכול לעזור בנתיים אני סובל והפסקתי לתפקד . בידידות אלן

אלן יקר, ההודעה שלך מאוד מפתיעה אותי. אתה מספר שפגשת הרבה מומחים שהציע ולך לעקור את השיניים ולשים תותבות. קשה לי להאמין שמדובר במומחים, משום שזו תופעה מוכרת וניתן להתמודד איתה באמצעות סד-לילה, שמונע את שחיקת השיניים. זה פתרון פשוט יחסית, ואני תוהה מדוע אתה מציג זאת בצורה כה טרגית עד כדי הפסקת תפקוד. בקישור הבא תוכל לראות דוגמה של סד-הלילה: http://www.drdayan.net/night-guard.html#need_night_guard האם יש סיבה נוספת לייאוש הזה? איך אתה מתמודד עם שאר הקשיים של חיי היומיום? להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב