יעוץ בבקשה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/04/2007 | 20:54 | מאת: חבר

שלום ועדה רפואית קבעה לי 20 % למרות שחוות הדעת של פרופסור מטעמם היחידה בתל השומר .הרופאים המטפלים {3 שנים} כולם קבעו ptsd קשה. אני רוצה להגיש עירעור השאלות שלי הם. האים אני צריך חות דעת נוספת למרות האמור. האים אני יכול לערער ללא עו"ד איך מגשים עירעור נשאר לי 10 ימים

07/04/2007 | 18:10 | מאת: חבר

תשאיר טלפון או דואר אלקטורוני ונחזור לייעץ לך .

שלום חבר, אין כל מניעה שתגיש ערעור ללא עורך-דין, אך נראה לי שבכל מקרה כדאי לך להתייעץ עם עורך-דין המומחה בהגשת תביעות למשרד-הביטחון, שצבר ניסיון בתחום זה. בהצלחה, וחג שמח, ד"ר דרור גרין

12/04/2007 | 18:06 | מאת: אלן

אני ממליץ לך להגיש עירעור או החמרה בעוד שישה חודשים אם לא תצליח בזמן שנישאר לך . לדעתי חובה להתייעץ עם עורך-דין כי אנחנו כולנו זקוקים להדרכה בסבך הבוראקרטי . בהצלחה אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב