זקוק לעזרה דחופה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/01/2007 | 11:46 | מאת: מיידי מיידיי

לאחר 23 שנים של הדחקה מנסיון אובדני בשרות הצבאי , רק לפני שנה הצלחתי להוציא את זה החוצה , 9 שנים מהשחרור עברתי אישפוז כפוי מחריד ,הוכרתי רק לפני שנה בנכות ביטוח לאומי לאחר שסגרתי עסק כתוצאה משמועה שהועברה על זה שהייתי מאושפז פעם ,9 שנים שאני לא מבין למה אני קופץ מנושא לנושא למה אני מצליח ונופל , למה אני לא ייציב , רק לאחר האישפוז הראשון הבנתי שמשהו לא כשורה , לאחר שנתיים הושפזתי שוב הוגדרתי כחולה בתסמונת דו קוטבית , כיום אני 12 שנים ללא התקף . החלטתי לבקש מקצין תגמולים להעביר את נכותי לנכות צהל"ית אך נדחתי ערערתי לשלום ושם הופיע פסק דין מלא שקרים , ופרטים לא נכונים אני כבר כמה שבועות משתולל ולא מוצא מישהו שיכול לעזור לי , אף עו"ד לא מוכן לטפל בי , אני נואש . כרגע נשארו לי שבועיים לפני תום זמן ערעור למחוזי , אני בלחץ היסטרי לא יודע איך להתמודד עם מערכת המשפט הזאת שאין לה צדק ומוסר . והיות ואנו זוג נכים פגוע אין לנו גם כסף לכך אבל צדק ומוסר עדיין יש לי . רציתי לציין שהתגיסתי עם נתונים גבוהים במיוחד לקורס טייס של חיל האוויר , ומשם נשלחתי ליחידה קרבית בה עברתי חצי שנה של התעללויות מצד המפקדים ומצד החילים ברגע שנודע להם שהגעתי מקורס טייס עד שחיל עצר בעדי זמן קצר לפני הירי , 3 ימים לפני תום הטירונות . בית המשפט לא מאמין לי כמו אותו מפקד צעיר שכתב שאני עושה הצגות הוא לא ידע לזהות שאני מפתח דיכאון אמיתי , כך זה נמשך לא קיבלתי שום טיפול שוחררתי לחופשה והועברתי לתפקיד בחיל האויר משם שוב נלחמתי העלתי פרופיל והגעתי לתפקידים מעניינים ביותר שוחררתי בתום שרות ,עד שאושפזתי לראשונה , הספקתי לשרת במילואים 11.5 שנה ובתפקידים מיוחדים שלא היו רבים שיכלו לבצע גם בצו 8 במלחמה . בית המשפט כאילו כותב לי בפירוש , אם תתאבד עכשיו נאמין לך , עברו לי מחשבות אך אני מתגבר עליהם כאשר אני שם את ילדי מול העיניים , אנא עיזרו לי אני מותש

שלום לך, אינני יודע איזו עזרה אתה מצפה למצוא בפורום שלנו, אבל מן ההודעה שלך אני מבין שאתה זקוק לסיוע משפטי מהיר. יש מספר אפשרויות לקבלת סיוע משפטי למי שאינו יכול לממן זאת. אתה יכול לפנות למשרד המשפטים: http://www.justice.gov.il/MOJHeb/SiuaMishpati/ או ללשכת עורכי-הדין: http://www.israelbar.org.il/article.asp?catID=167 אתה יכול לפנות אליהם גם בטלפון: 00 - 55 - 50 - 700 - 1 אני משער שבחיפוש באינטרנט תוכל למצוא גם גופים נוספים שיסייעו לך. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב