קנאביס רפואי לשאלה כללית על הכרה של משהב"ט

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

28/07/2020 | 14:34 | מאת: הלום קרב

שלום, רציתי לשאול, יש לי הכרה מצד משהב"ט על כך שאני מקבל טיפולים במימון שלהם כולל טיפול תרופתי האם יש סיכוי שלא אהיה זכאי אחוזי נכות?? ועוד שאלה, הפסיכיאטר שיטפל בי הוא נגד קנאביס רפואי, מניסיון של חברים לנשק, קנאביס הוא הדבר היחיד שעזר להם, מה אתה כרופא ממליץ לעשות?אולי לבקש רופא אחר? אולי להתעקש על קנאביס?? אני רוצה קנאביס כי לצערי אני לוקח עוד כדורים לבעיה אחרת והנזק של הכבד יגדל בכמות הכדורים !

שלום להלום-הקרב, ככל הידוע לי, כל מי שמבקש הכרה כנכה-צה"ל זכאי לטיפול מרגע הגשת התביעה, אך אין לזה קשר לסיכוי לזכות באחוזי נכות. בדרך-כלל אגף השיקום משתדל למנוע הכרה בהלומי-קרב. אינני רופא, אלא ד"ר לפסיכותרפיה. ככל תרופה אחרת, גם הקנאביס הוא סם, יש לו יתרונות ויש לו גם חסרונות. אני עצמי הלום-קרב, ומעולם לא השתמשתי בקנאביס. הקנאביס הותר לשימוש רפואי על-ידי הלומי-קרב, ולכן אתה רשאי לדרוש מן הרופא שלך (או מרופא אחר) לנסות את השימוש בקנאביס. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

28/07/2020 | 14:57 | מאת: הלום קרב

תודה רבה.

07/01/2021 | 21:04 | מאת: איש הגשם

מהיכן אתה

07/01/2021 | 22:01 | מאת: הלום קרה

איזור ירושלים

08/01/2021 | 09:07 | מאת: איש הגשם

לא מכיר משם

מנהל פורום טראומה והלם-קרב