הלם-קרב (הצפה מחדש בעקבות אירועים)

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

28/11/2000 | 22:11 | מאת: אלן

אני עברתי הלם -קרב בצבא . בזמן אחרון אני חש פלישה מחדש של זיכרונות העבר . אני חש חרדה כשיורד אור היום לקראת השעה 4. אני נזכר באירועים בקרו לי בצבא ונמנע מלצאת החוצה . הרצון להסתגר מתגבר על-פני הרצון לצאת החוצה . אני גם תלוי באוויר כי אף גוף אינו מטפל בי בכל המשמעויות של המילה . המצב די נואש . אני חושב שניתן היה להקל על מי שעבר הלם-קרב ע"י גורמים רשמיים . הבקשה שלי לתביעה במשרד הביטחון נאבדה מספר פעמים ועדיין לא זכיתי לשום תשובה . הפורום הזה נפתח בזמן , ואני שמח שמי שעבר הלם -קרב יכול לתת ביטוי לתחושותיו עלו והצלחו .אני מקווה שיבוא אתר בעיקבות הפורום הזה . אלן .תודה על תשומת ליבכם .

אלן היקר, בדיוק בגלל מה שקורה לך היום הוקמה עמותת משפחות נפגעי הלם-קרב, ואני בטוח שהם יוכלו לסייע לך בכל מה שנוגע לפנייה למשרד הביטחון, וגם בתמיכה של אנשים טובים שאיכפת להם. אתה מספר שעברת הלם-קרב בצבא. האם זו היתה פגיעה מוכרת על-ידי הצבא בזמן ההתרחשות, או שזו רק ההגדרה שלך? הקושי שאתה נתקל בו במשרד הביטחון משותף לרבים, וחשוב שלא תתייאש. הישאר איתנו, וספר על מה שקורה, ואני בטוח שכל מי שמשתתף כאן ישמח לסייע לך. דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב