עייפות וקוצר נשימה אחרי קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

15/12/2020 | 20:23 | מאת: רונה

אני בת 51,אובחנתי כחיובית לקורונה בתאריך 30/11 ופיתחתי תסמינים של כאבי שרירים ופרקים ביום חמישי 27/11. לאחר 10 ימים מהאבחון שוחררתי מהבידוד כיוון שלא היו לי תסמינים. מזה יומיים יש לי תשישות קיצונית וקוצר נשימה ובנוסף מתנשפת בדיבור. יש לציין שאני מזריקה קלקסן כיוון שבעברי היתה לי מחלת הלימפומה. האם זה מצב נורמלי והאם אני צריכה להישאר במעקב ? האם מומלץ לקחת ויטמנים או תמריצים מסוימים? אני לוקחת ויטמין c ו d כיום. אשמח לתשובתכם

15/12/2020 | 21:28 | מאת: יעל

שלום לך, זה מקומם אותי שמשחריים אנשים ללא בדיקות. או לפי אם חשו תסמינים או לא. דבר ראשון. קבעי לך בדיקת קורונה. זה מאוד פשוט לא צריך הפניה מרופא. אולי את בכלל חיובית? רק בדיקת PCR תוכיח. דבר שני תתיעצי עם רופא המשפחה שלך. בהנחה שזה רק תופעות של אחרי... זה יעבור לבד, תני לגוף להתאושש

שלום רונה, "תשישות קיצונית, קוצר נשימה והתנשפות בזמן דיבור" - עם או בלי קשר ל'קורונה' - מחייבים בדיקת רופא/ה בהקדם. הרבה בריאות אפי

16/12/2020 | 10:31 | מאת: אמיר

אני רוצה לחכות לבדיקה של ה 17 בתקוה שתצא שלילית. הנוהל כיום הוא שנותנים תעודת החמלמה אחרי 10 ימי מחלה במידה ואין תסמינים משמעותיים. מי את בבקשה יעל שעונה במקום הרופא?

מנהל פורום וירוס הקורונה