חיסון לשפעת האם נדרש לקבוע תור

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/11/2020 | 17:24 | מאת: טלי

שלום אימא שלי בת 72 סובלת מסכרת לחץ דם ועדיין לא קיבלה חיסון לשפעת היא מחכה שאחות המרפאה תתקשר אליה ותזמין אותה לבדיקה כי ככה התרשמנו אבל לפני כמה ימים שמעתי שכמה זקנות קיבלו חיסון לשפעת מזמן וללא תור והזמנה אפשר פשוט ללכת למרפאה ולהתחסן?

שלום טלי, לפי מיטב ידיעתי אדם יכול להגיע כדי להתחסן כנגד שפעת רק לאחר שהוא קיבל זימון מהמרפאה לעשות זאת. הרבה בריאות אפי

02/12/2020 | 00:01 | מאת: יעל

שלום טלי, קודם כל לא לחכות... גם לאמא שלי לא התקשרו. תתקשרי בעצמך למרפאה וקבעי תור. דבר נוסף אם אמך בשירותי בריאות כללית, אז אם את נכנסת לאתר האינטרנט את יכולה להזמין לבד. יש רובריקה תור לשפעת ואז את בוחר יום שעה ומרפאה. בהצלחה

מנהל פורום וירוס הקורונה