סכרת הריון והקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

04/11/2020 | 18:26 | מאת: אורלי

שלום, אני חודשיים אחרי לידה רביעית (סכרת הריון בהריון הזה והקודם). מאוזנת על ידי דיאטה בלבד וכל הערכים היו תקינים. הילדה נולדה במשקל תקין. העמסת סוכר של אחרי לידה יצאה תקינה.. האם אני באוכלוסייה בסיכון בהקשר של הקורונה? יש סיפור משפחתי של מבוגרים עם סכרת במשפחה

שלום אורלי, כן (בעיקר בגלל שאת בתקופה שלאחר הלידה). הרבה בריאות אפי

05/11/2020 | 09:35 | מאת: אורלי

אני חושבת שלא הבנתי אותך. אני בסיכון בגלל שאני אחרי לידה (אחרי כמה זמן אני כל לא בסיכון?) או בגלל הסכרת שהייתה? אני ממש בסיכון כמו חולי סכרת ומבוגרים? יש לי ילדים קטנים במסגרות ועכשיו נלחצתי..

שלום אורלי, נראה שנשים בתקופה שלאחר הלידה נמצאות בסיכון גבוה יותר (לעומת נשים שאינן לאחר לידה) לפתח את סיבוכי ה'קורונה', אך אין בידי מספיק מידע לתת לך תשובה לשאלה "כמה זמן בדיוק אחרי הלידה מדובר". נסי להפנות את שאלתך זו גם לפורום של רופא/ה מילד/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה