האם כדאי להתחסן לשפעת

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/10/2020 | 21:06 | מאת: דנה

שלום אני אחרי החלמה מקורונה בזמן המחלה סבלתי מנזלת יבשה גודש באף אף סתום וקשיי נשימה שיעול קל שהיה חולף מהר ללא חום התרשמתי שמערכת החיסון שלי לא כל כך חזק בשביל להילחם בנגיף החורף בפתח הוירוס עדיין קיים ושפעת של החורף אוטוטו יופיע אני בת 41 ללא מחלות רקע האם מומלץ להתחסן נגד מחלת השפעת? בחיים לא קיבלתי חיסון ומזה חמש שנים גם לא חטפתי שפעת

שלום דנה, משרד הבריאות ממליץ לנשים בנות 41, גם כאלו שאין להן מחלות רקע, להתחסן כנגד שפעת. הרבה בריאות אפי

28/10/2020 | 22:12 | מאת: תמר

ד"ר, גם אני רציתי להתחסן אבל הבנתי שהשנה לא מחסינים את גילאי 40. בהתחלה אמרו מגיל 45 ואח"כ שינו שלא יקבלו. כיום מי שמקבל זה מי שמתקשרים אליו אם אני רוצה להתחסן לא יתנו לי?

שלום תמר, קופות החולים אמורות לחסן השנה כנגד שפעת גם נשים בנות 40, וזה יקרה ב"ה כאשר כמות מספקת של חיסונים תגיע אליהן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה