קורונה יכול לגרום לדלקת סינוס

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

06/10/2020 | 19:40 | מאת: ליסה

שלום לפני הקורונה הייתי בסדר גמור נדבקתי מאבא שיצא חיובי ארבעה ימים אחרי אני עשיתי בדיקה שיצאה חיובית אז הרגשתי נזלת יבשה אחרי שלושה ימים האף שלי היה סתום עם קשיי נשימה אחרי הבידוד הלכתי לרופא אף אוזן גרון אבחן אצלי פוליפ באף וביקש גם סיטי איך שהבנתי פוליפ לא קשור לקורונה אבל נזלת יבשה שהיה לי קשור לקורונה? האם יש סבירות שגרם גם לדלקת סינוס?

שלום ליסה, אולי הנזלת ודלקת הסינוס שלך קשורים בצורה כזאת או אחרת לנגיף, ואולי לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה