כמה שאלות לגבי הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

01/10/2020 | 19:44 | מאת: תמר

שלום, ערב טוב. יש לי כמה שאלות בבקשה - 1. האם תינוקות עד גיל חצי שנה יכולים לפתח מחלה? מערכת החיסון שלהם נחשבת חלשה? 2. אם נחשפתי לחולה ללא תסמינים, כמה ימי בידוד עליי לעבור? אין מענה במשרד הבריאות 3. האם טכיקרדיה מהווה גורם סיכון? אני בת 29 לאחר לידה. לדברי הקרדיולוגית שלי הלב שלי בריא, האקו תקין ואני סובלת רק מדופק מהיר בעיקר במצבי חרדה ולחץ. מבחינתה לא נמצאת בקבוצת סיכון. אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה על האפשרות לשאול.

שלום תמר, 1. תינוקות יכולים לחלות ב'קורונה' החל מרגע לידתם. 2. מיד לאחר חשיפה משמעותית לחולה 'קורונה', יש להיכנס לבידוד במשך 14 יום לפחות. 3. 'טכיקרדיה' שהיא ביטוי לחרדה איננה נחשבת כגורם סיכון לפתח את סיבוכי ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה