פוליפ באף כתוצאה מוירוס קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

29/09/2020 | 16:01 | מאת: אורחת

שלום אני אחרי החלמה מוירוס הקורונה בתקופת הבידוד היה לי נזלת יבשה אף סתום וקשיי נשימה אחרי ההחלמה הייתי אצל רופא אף אוזן גרון ואיבחן אצלי פוליפ באף וקונכה מוגדלת האם כתוצאה מהוירוס יכול להיתפתח פוליפ באף?

שלום אורחת, מעולם לא שמעתי על פוליפ באף שהתפתח כתוצאה מתחלואה ב'קורונה'. הרבה בריאות אפי

01/10/2020 | 10:26 | מאת: אורחת

איך שהבנתי פוליפ באף נוצר כתוצאה מזיהום או אלרגיה אם אני מטפלת בשורש הבעיה גם הפוליפ יעלם? מבלי ניתוח?

שלום אורחת, אני ממליץ לך להפנות את שאלך הנ"ל לפורום של רופא/ת א.א.ג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה