אחרי נגיף הקורונה. תודה.

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

08/09/2020 | 20:55 | מאת: שיר

שלום. אשמח עם תוכל לענות לי- 1. לפני פחות משבוע החלמתי מקורונה, ורציתי לשאול האם אני צריכה להקפיד על מסכה, ואם כן למה? האם אני עדין יכולה לדבק? 2. ובנוסף ,אני צריכה לבצע בדיקה מסוימת ובגלל שחליתי בנגיף אמרו לי לעשות בדיקה ולחכות שיצא שלילי, תוך כמה זמן אני אוכל לבצע את הבדיקה הזאת בלי חשש שיצא חיובי?, וגם אז במקרה ויוצא חיובי אני שוב צריכה בידוד ו-10 ימים להחלמה? תודה רבה

שלום שיר, 1. את צריכה להמשיך ולהקפיד על שימוש במסכה ואת נחשבת כבעלת יכולת להדביק אחרים כל עוד בדיקות ה'קורונה' שלך אינן שוללות זאת. 2. את בדיקת ה- PCR 'לקורונה' את יכולה לעשות בכל זמן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה