תוצאה שלילית לקורונה והמשך השלמת בידוד

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/08/2020 | 12:51 | מאת: AR

שלום רב, ביצעתי בדיקת קורונה עקב חשיפה לחולה מאומת במקום העבודה. הבדיקה שלילית. שאלתי היא מדוע אני צריך להשלים את 14 ימי הבידוד אם אני שלילי לקורונה? האם רמות הוירוס ביום הבדיקה היו נמוכות כדי שה- PCR יזהה את הנגיף? תודה רבה.

שלום AR, לפי החלטת ממשלת ישראל ומשרד הבריאות- כל אדם שהיה במגע הדוק עם חולה 'קורונה' מאומת חייב בבידוד (בלי קשר לתוצאת בדיקת ה'קורונה' שמבצע אותו אדם)*. הרבה בריאות אפי * נסה להתמנות לח"כ בכנסת הבאה (או אפילו לשר) וכך אולי תוכל לזכות בעתיד לפטור מחובה זו.

מנהל פורום וירוס הקורונה