דילמה, ואיך להשמר מהדבקות

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

28/07/2020 | 16:28 | מאת: נתן

בדירה סמוכה שלא גרו בה, נכנס אדם, הוא אולי בבידוד אולי חולה לא יוצא מהדירה בחור די צעיר לבד. יצא בלילה פעם אחת. נראה שהוא בבידוד, או שהוא חולה קורונה. שאלתי מה הסיכון לדיירים באותה קומה. כיוון שלא ניתן לדעת מה העובדות.האם יש רשימה עם דמות אנשים שחולים? והעיקר מה לעשות להגן על עצמנו? תודה

שלום נתן, 1. למשרד הבריאות אמורה להיות רשימה של האנשים שנמצאים בבידוד. 2. כדי לצמצם את סיכוייך להידבק בנגיף ה'קורונה', מומלץ לך לשמור על ריחוק החברתי (גם מהבחור המתואר בשאלתך), לחבוש מסיכת פה אף במרחב הציבורי, ולהקפיד על כללי ההגינה האישיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה