קורונה וג'יליאן ברה סינדרום

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/06/2020 | 02:06 | מאת: יפעת41

שלום בת41 ברקע אנמיה בשל.חוסר ספיגה. לפני שנתיים חליתי בגיליאן ברה סינדרום שגורמת לשיתוק טופלתי ב ivig יש לי עדיין רדימויות וחולשה נאמר לי כי מע החיסונית שלי חלשה ואסור לי לקבל חיסוני שפעת מחשש שהמחלה תחזור ידוע במחקר שנעשה לאחרונה בארצות הברית ממקרים שקרו גם באיטליה כי יש קשר בין covid19 לגילאן ברה האם זה אומר שאני בקבוצת סיכון לצערי לא מקבלת.תשובות רק שעלי להזהר יותר מכולם ואני עובדת עצות לא רוצה להסתכן ולחלות ולהיות שוב משותקת תודה

שלום יפעת, אני חושש שגם ממני לא תקבלי תשובות, היות ועדיין אין מספיק מידע בנושא. במילים אחרות, אמנם חולים ב- COVID 19 עשויים לפתח GB, אבל לא ברור אם מי שפתח בעבר סיבוך זה (מכל סיבה שהיא) נמצא בסיכון יתר לפתח אותו שוב גם לאחר תחלואה בנגיף ה'קורונה' החדש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה