פגיעה בלתי הפיכה/גירודים בידיים/מחלה חוזרת

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

02/06/2020 | 13:39 | מאת: נירה כלב

האם הנגיף יכול לפגוע פגיעה בלתי הפיכה בלב? האם גירודים בידיים זה סממן לוירוס? האם המחלה יכולה לחזור למי שחווה כבר תסמינים? האם הוירוס מהונדס ומתנהג בצורה בלתי צפויה?

שלום נירה, 1. ייתכן שנגיף ה'קורונה' החדש גורם גם לפגיעה בלתי הפיכה בלב. 2. גירודים בידיים איננו תסמין אופייני של מחלה שגורם נגיף זה, אך אין זה מן הנמנע שלחולים בנגיף יהיו גם גירודים בידיים. 3. עדיין לא ידוע אם חולים תסמיניים עשויים לחלות שוב בנגיף, ואם כן- מתי (לאחר המחלה הראשונית). 4. אינני מכיר עדות מהימנה לכך שמדובר בנגיף מהונדס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה