חזרה לעבודה עם יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

13/05/2020 | 23:10 | מאת: שוש

בת 72 עם יתר לחץ דם מטופלת בתרופות. אני מורה. 1. האם אני יכולה לחזור לעבוד עם ילדים בכיתות בתקופה זאת של קורונה? 2.האם אני יכולה ללמד שיעור פרטי לילד יחיד , כשאני עם מסכה? האם זה מסוכן?

שלום שוש, ב כ ל מגע עם ילדים בתקופה זו קיים סיכוי להידבק בנגיפי 'קורונה'. שימוש במסכה נחשב כאמצעי יעיל להקטנת סיכוי זה. הרבה בריאות אפי

14/05/2020 | 09:16 | מאת: שוש

האם יכולה לחזור לעבוד או להשאר בבית בגלל הסיכון ההדבקה ? ד"ר מה אתה ממליץ?

שלום שוש, אני חושש שאין לי המלצה. תצטרכי להחליט בעצמך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה