שאלה על יציאה מהבית בזמן קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

22/03/2020 | 23:56 | מאת: רונית

שלום , האם להערכתך רוב האנשים שנבקו בסין ובאירופה זה כי הם לא היו מוגנים ומודעים למגפה או שההדבקה היא גם כשיש עוצר ושמים מסכה? אני מנסה להבין עד כמה זה מדבק, האם זה מסוכן ללכת לסופר כשאין בו הרבה אנשים? האם המסכה אם לא סגורה הרמטית תעזור במשהו? בתקווה שאני רחוקה 2 מטר? או שלחלוטין צריך לא להיכנס לחנויות ורק להזמין בטלפון מזון? תודה רבה

שלום רונית, 2. להערכתי אנשים רבים שנדבקו בסין לא היו מודעים לעוצמת המגיפה הפונטנציאלית שהיתה אז בחיתוליה, ואלו מאירופה- בגלל ששלטונות הבריאות במדינותיהן לא נערכו בצורה מספקת כדי לבלום אותה. 2. שימוש נכון במסכת פה-אף עשוי לצמצם את סיכויי ההדבקה בנגיף במהלך ביקור בסופרמרקט. 3. מטבע הדברים הזמנת מזון בטלפון היא עוד יותר בטוחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה