גידול dnet לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

17/12/2020 | 22:49 | מאת: קארין

שלום רב, בני 2.5 שנים לאחר ניתוח להוצאת הגידול . במעקב mri נמצא שיש המשך גדילה של נודול לא האדרתי בשולי המיטה הניתוחית וחשוד להישנות מקומית. יש לציין כי מאז הניתוח הנודול גדל בכ 4 מ"מ מהו הנודול האם הוא סוג של גידול? האם יש ממה לחשוש?

19/12/2020 | 09:17 | מאת: ד"ר עידו פלדור

יש ממה לחשוש, במובן הזה שכדאי ללכת לנוירוכירורג המטפל ולהתייעץ איתו. זה יכול להיות כל מיני דברים, וצריך להתייעץ עם מישהו שמכיר את המקרה, ושיכול להגיד מה הוא חושב שזה, ומה הוא מציע לעשות.

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה