סיטי תוצאות מה אומרות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

29/08/2020 | 11:48 | מאת: ט

שלום רב בת 49 עם שנתיים של מעט נמל שחלף ברגל ימין ודקירות לעיתים במאמץ החמרת כאב גב מטופלת במשחות הדמיות הראו דברין אך לא ברור אם זה הסיבה.אמראי מח הראה חשד לכיארי נשלל אך במעקב.יש מאז מעט חוסר תחושה בהשוואה לשמאל ברגליים. הייתי במיון אתמול עשיתי סיטי מח עקב תחושת נפיחות קטנה בפנים ליד הפה מימין וכמו רדום נראה לי,התוצאה היתה שיש מחיקה יחסית של הסולצי והגירי שיכול להעיד על בצקת.השאר תקין. נרשמה המלצה לאמרטי בלי לרשום מה השאלה והאן לממצא זה או בגלל הנפיחות בפנים בפענוח של הרדיולוגית לא נרשם אמראי בשיחה עם מזכירתה אמרה לעשות אמראי למרותשבדיקת עיניים היתה תקינה.עם כל הבלבול הזה בלי לקבל הסברים מר.מיון ושחרור נורמלי הביתה שחררו הביתה.במצב כזה בלחץ ואי הבנה לאור כל ההתנהלות איתי והממצאים אני במצב לא מבינה מהם ולמה כל זה קרה ומה עלי לעשות.מה פרוש הממצאים?נשמע לי מסוכן מה עלי לעשות האם האמראי בגלל הממצא או הנפיחות מבקשת הסבר שלך בבקשה.וכשאקח דיסק למי עלי ללכת להסברים בנוסף נוירוכירוג או נורולוג בבקשה.רק הסבר כי עד שאמצא בפרטי בתוך כל המערבולת ובעיות בריאות נוספות יקח זמן.האן מצבי מסוכן או יכול להיות מה כל זה אומר וכמה דחוף לפנות לנרולוג או נוירוכיר?אודה לתשובתך מאד דואגים מה עלינו לעשות.

31/08/2020 | 20:32 | מאת: ט

דר אני מוסיפה כי המלצה לאמאראי לא נרשמה,מה שנרשם זה שיש לי בלי קשר לזה כבר מלפני חודשיים לעשות אמאראי כמעקב אחר כיארי לא משמעותי שאובחן בעבר ועקב סחרחורת כמו נופלת שיש לי תקופה.השאלה שלי מה אומר ממצא כזה של מחיקה יחסית של הסולצי והגירי שיכולים לתאר בצקת.הפונדוס היה תקין.ההלם ששחררו ואמרו תקין עד שהבחנתי בזה בכלל הר.מיון רצה לתת לי מכתב בלי לקבל אותי ורשםשהכל תקין אחריששלח לפונדוס כי התעקשתי להתקבל בצורה נורמלית הבחנתי בממצא אני המומה לא ישנה צריכה לחפש נורולוג פרטי שיראה את הדיסק זה לוקח זמן לחפש.מבקשת לדעת מה הממצא אומר והאן מסוכן כי נראה לי ומרגיש שכן אין אפילו מידע בטינטרנט מה זה אומר.

01/09/2020 | 08:42 | מאת: ד"ר עידו פלדור

קשה לענות בנתונים האלה. אני מציע לבצע mri בהקדם ואז להגיע לנוירוכירורג

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה