מה זה אומר חולשה ברקמה?

דיון מתוך פורום  ניתוחי בקע

22/02/2020 | 17:21 | מאת: עמוס

שלום, יש לי בליטה קטנה במפשעה בעיקר בצד שמאל. רופא כירורג שבדק אותי אמר שזה לא בקע אלא חולשה של הקרמה. מה ההבדל בין בקע לחולשה של הרקמה?? מה הסיכוי שיתפתח יום אחד לבקע והאם לא כדאי לטפל כבר עכשיו לפני שהמצב יחמיר?

23/02/2020 | 07:56 | מאת: ד"ר מנוסקין יורי

שלום עמוס. בספרות מקצועית אין אבחנה מסוג ״חולשה של רקמה״ לכן אי אפשר לדעת למה התכוון כירורג שבדק אותך. במידה ואתה לא סובל מכאבים או אי נוחות במפשעות וכירורג לא מוצא בקע בבדיקה אין צורך בשום התערבות.

מנהל פורום ניתוחי בקע