בדיקות נדרשות לפני ריצת מרתון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

10/10/2020 | 14:54 | מאת: משה

שלום, אני בן 36 בריא באופן כללי. סובל מריפלוקס כרוני ומקבל נקסיום 20 מ״ג ביום. לפני שבועיים התחלתי להתכונן לריצת מרתון. בגיל 17 בעקבות תחושה של פעימות לב חסרות עברתי ביקור קרדיולוגיה לאחריו לא הומלץ על מגבלות. בנוסף ב-2014 עברתי ארגומטריה שהייתה תקינה (מצ״ב סיכומי הבדיקות). אילו בדיקות נוספות נדרשות כחלק מהכנה לריצת מרתון? תודה

10/10/2020 | 14:56 | מאת: משה

הכוונה הייתה שעברתי בירור קרדיולוגי

שלום משה, לאנשים מעל גיל 35, לפני ריצת מרתון אנו ממליצים על הערכת קרדיולוג ספורט, אקג, בדיקת מאמץ מירבי. בהצלחה!!!

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט