ניתוח ריפלוקס- קיבת וושטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

03/12/2020 | 14:18 | מאת: אורי

שלום רב, בן 46, סובל מרפלוקס מזה 6 שנים, מטופל בנקסיום, תלונה עיקרית- צרידות וטעם מר בפה, עברתי מספר רב של בדיקות גסטרו ותמיד מופיע דלקת בוושת ברמות בינוניות, אני שוקל ניתוח ניסן לתיקון רפלוקס, וגם הרופא שלי ממליץ. שאלתי העיקרית היא, האם לאור בדיקות מנומטריה וחומציות (מצ"ב) האם אני מתאים לניתוח? ומה בדיוק מופיע בבדיקות הנ"ל, והאם יש סיכון בניתוח ? האם חייבים ניתוח או ניתן ליטול תרופות לכל החיים?

שלום תלונות שלך מתאימות לתוצאות הבדיקות אני מסכים עם זאת שצריך ניתוח כי יש לך גם בקע סרעפתי גולש ועדות לרפלוקס צריך ניתוח לתיקון בקע סרעפתי ופונדופליקציה ניתוח מומלץ לצעירים , למי שיש בקע סרעפתי. אחרת כל החיים להיות תלוי בכדורים נגד חומצה . כמו בכל ניתוח יש סיכונים , אבל הם נמוכים בגדול , החלמה מהירה עם תוצאות טובות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה