ריפלוקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

13/09/2020 | 16:32 | מאת: שני

שלום רב. אני סובלת מריפלוקס כתוצאה מהתקפי חרדה חריפים מאוד. ביום שישי האחרון קמתי עם חום 37.8 ותחושת ריפלוקס חריפה כתוצאה מסטרס חריף ומתמשך. מאז החום לא ממש יורד ונע בין 37.1 ל 38.. יש צרבות חזקות מאוד שמגיעות בגלים. מה ששמתי לב היום זה שיש לי עקצוצים באף וחוש הריח והטעם ירדו מעט. אני מאוד טרודה שמא זה קורונה למרות שאני יודעת שאני חווה סטרס מאוד גבוה והגוף מגיב בצורות שונות. זה יכול לקרות מריפלוקס חמור? כמובן שבעניין הסטרס אני מטפלת בעזרת כדורי הרגעה וטיפול פסיכולוגי

שלום לך בהחלט יכול להיות בזמן סטרס רק בתנאי שיש סוגר הושט התחתון חלש . זאת אומרת בעיה קיימת , אבל באה לביטוי יותר בזמן סטרס

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה