סעיף בוושט והשפעה שלו על כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

03/10/2019 | 10:17 | מאת: ישראל

לאבי אובחן סעיף בוושט לאחר בדיקת CT בבליעת בריום. הוא נשלח לבדיקה בעקבות תלונות על קושי בבליעה, בנשימה, אוכל שנתקע וריור. בחודשים האחרונים. לפני כשנתיים החלו לא כאבים עזים בצוואר עד כדי אי כיולת להביט מטה או מעלה הרבה מהזמן. עד עכשיו הכיוןן היה שזה ניוון הסחסוס בחוליות הצוואר וגם ראו את זה בצילומים, אבל הרבה רופאים אמרו שזה מצב רגיל יחסית לגילו (72) ולא מסביר את רמת הכאב הזו. שאלתי היא האם יכול להיות שהסעיף בוושט יכול להיות הסיבה לכל הכאב. שהוא נוגע באיזה עצב בצוואר? האם יכול להיות שהוא קיים כבר שנתיים אצלו ורק עכשיו החמיר והחלו התסמינים שלו? כמו כן אנחנו מחפשים עכשיו כירורג מומלץ עם תור לפני חודשיים. בדחיפות אשמח להמלצות. הוא מבוטח במאוחדת.

שלום לך חשוב לי לדעת , באיזה חלק של הושט יש לו סעיף ? אם זה סעיף גדול באיזור ושט צווארי , בהחלט יכול להיות סיבה לתלונות שלו אתם יכולים להגיע למרפאת ושט קיבה בב''ח בילינסון

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה