לחץ מוגבר לושט העליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

20/09/2019 | 14:55 | מאת: ענת

שלום סובלת מבעיה של לחץ מוגבר לושט העליונה סותריי חומצה לא עוזרים ובגלל זה יש לי כאביי תופת לאחר כל אכילה ושתית מים אפילו האוכל לא יורד אני רזה מאד מאד ומיובשת העיכול לקוי לא סופגת שומנים עשיתי גסטרוסקופיה תקינה יתכן שזה דיספגיה על רקע ניורולוגי התחיל לי קושי בהליכה ויציבות בבירור אבל יכול להיות שבגלל התת תזונה שריריי נחלשו? בכל מקרה יש בעיה בשריריי הושט יש לי סבל נוראי מה ניתן לעשות מלבד התקנת פג? לא הייתי מעונינת אולי אתה יודע איך מטפלים בזה? סובלת מאד יש לי גם מעי רגיז בעיות עצירות קשות ואו שלשולים כאבים במעיים העיכול לא תקין

הסיפור מאוד מוכר לי , נראה לי , התכתבנו בעבר. אין טיפול כירורגי לחלץ מוגבר בסוגר עליון במקרים קיצוניים מגיעים לכריתת ושט

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה