הקאות חוזרות לכאבי בטן תחתונה אחרי יציאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

29/12/2018 | 10:33 | מאת: סיון

שלום, אבא שלי בן 69. מזה כמה חודשים אחרונים מתלונן על כאבי בטן תחתונה לאחר יציאה בשירותים וכן סובל מהקאות לפחות פעם פעמיים בשבוע כבר כמעט 5 חודשים . מה יכולה להיות הסיבה לתופעות הללו? והאם יכולה להיות קשר בין בעיית לב לדברים הללו ?(טרם ביצע בדיקות לב) . תודה מראש

שלום לך כדי לקבל תמונה יותר ברורה , צריך יותר מידע (אנמנזה) יכול להיות יש כאן שתי בעיות שלא ממש קשורות . בעיה אחת- של ושט קיבה -יכול להיות בקע סרעפתי בעיה השניה - מעי הגס -רקטןם . אני הייתי ממליץ לגבי הקאות לבצע צילום מעבר ושט-קיבה תריסריון וגסטרוסקופיה לגבי כאבי בטן אחרי יציאה - לבצע קולונוסקופיה במידה ולא ביצע עד עכשיו (מומלץ אחרי גיל 50 ) לא רואה קשר למחלות לב בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה