subungual exostoses hallux

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

22/05/2020 | 18:09 | מאת: הדס

בהמשך לשאלתי הקודמת, עוד שתי שאלות :-) 1. האם ידוע לך אם קיים טיפול בלייזר לבעיה שלנו? 2. האם יש חשש שהגידול בעצם ממאיר? אם כן, האם בניתוח שנעשה בודקים זאת כשגרה. תודה

בהמשך לשאלתך, 1. לא, לא מבצעים ניתוח כזה בלייזר. 2.בעיקרון אין חשש, אך אם יש ממצא מחשיד אז בוודאי שתלקח ביופסיה. אם אין ספק אז בדרך כלל לא מבצעים בדיקת ביופסיה. שבת שלום. קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons),M.C.Podיו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל Specialist for Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist U.K. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה