כאבים בזרת כף הרגל כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

12/06/2019 | 20:22 | מאת: אסף

היי, יש לי כאבים בזרת כף הרגל כבר תקופה ארוכה. ניסיתי את כל סוגי הנעליים (רחבות) ויש לי גם מדרסים. הכאבים מופיעים כאשר אני עם נעליים או עושה פעילות ספורטיבית. לאיזה רופא אני אמור ללכת? כי האורטופד שלי לא ממש עוזר, אשמח להמלצה לרופא או פודיאטור באיזור המרכז.

שלום רב, הדבר הראשון שצריך לעשות זה צילום כף רגל לוודא שאין עצם קטנה שיוצרת את כל השיבוש הזה. אפשר לבקש מרופא משפחה. אחרי ניתן להגיע אלי. אני באיזור המרכז הרצליה או רמת גן. טלפון ליצירת קשר - 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons) M.C.Pod מומחית בכירורגית ציפורניים. יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל. Senior Consultant Podiatrist U.K Www.mypodclinic.com

12/06/2019 | 22:51 | מאת: אסף

איזה צילום? רנטגן רגיל?

מנהל פורום פודיאטריה