יבלת לחץ בין הזרת לאצבע

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

28/01/2019 | 20:43 | מאת: אנונימי

שרפתי אצל רופא עור יבלת לחץ ו זה נהיה מוגלתי ו אחותי הגדולה קוסמטיקאית ו היא ניקתה לי את זה ו היתנפח לי מה אפשר לעשות במקרה כזה זה גם נהיה אדום

שלום רב. חנקן הינו טיפול ידוע שיכול מאוד לעזור, באבחון נכון של סוג היבלת ניתן ממש לרפא אותה. חנקן מייצר כוויה מקומית קטנה שמובילה לשלפוחית שיש לפתוח כשהיא גדלה ומתמלאת בנוזלים. יש מקרים בהם מתפתחת דלקת מקומית המצריכה טיפול משחתי אנטיביוטי או דלקת חזקה יותר שמצריכה טיפול אנטיביוטי דרך הפה. מוגלה בטווח כל כך קרוב לצריבה פחות נפוץ. נראה לי כי מה שפתחה אחותך היא שלפוחית טיפוסית אחרי צריבה. ממליצה על חיטוי פולידין ומשחה אנטיביוטית ל5 ימים. יחד עם זאת מומלץ לחזור לרופא המטפל להמשך אבחון וטיפול מקומי. בברכה, MCPod קרולין צמח פודיאטרית BSC(Hons) Podiatry יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל. Specialist for Nail Surgery,Senior Consultant Podiatrist Uk Www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה