יבלות וצניחת כרית כף הרגל וכן אצבע פטישית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

22/08/2018 | 10:48 | מאת: רות רמון

אני מבוטחת במכבי, לצערי אין לנו פודיאטור. היה לפני שנים מומחה אלא שעושי המדרסים התנכלו לו והוא עזב את הארץ. ה אורטופדים אינם יכולים להמליץ על עושי מדרסים בטענה שזה שוק פרוע. ואכן לא הצליחו להתאים לי מדרס נכון ובכל מדרס חדש כף הרגל מתעוותת. יש לי כף רגל דקה , ללא ריפוד ואני אשה מבוגרת ופשוט קשה לי ללכת. אני חיפאית וניסיתי לפנות לכתובות שונים ולא הצלחתי למצוא עזרה מתאימה. בתודה ובברכה.🙏🏼

שלום רב רות, אשמח לראותך במרפאתי במסגרת קופת חולים מכבי עם המלצה מפורטת למדרסים עבורך. אני עובדת ברמת גן 03-6731240. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית יו"ר העמותה לפודיאטרים וכירופודיסטים בישראל. Specialist in Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist

23/08/2018 | 20:37 | מאת: רות רמון

שלום רב, ברצוני להודות לגב׳קרולין צמח על תגובתה ונכונותה לקבלני לאבחון והמלצה. עלי לדאוג להסעה לרמת גן ואתקשר לקבוע פגישה. בברכה ובתודה רות מון

מנהל פורום פודיאטריה