סיטט חזה לאחר כאבים בחזה כמה חודשיים

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

20/11/2020 | 11:44 | מאת: הדר

שלום בעלי בן 32 מעשן בריא בדרך כלל עבר סיטי חזה בעקבות כאבים בחזה מזה כמה חודשים התשובות הגיעו והוא נורא בלחץ מהתשובה מצרפת את התוצאות

24/11/2020 | 14:11 | מאת: ד"ר אלונה זר

קשה לומר על סמך פענוח בלבד - צריך להראות הדיסק לרופא ריאות. במיצה והממצא חשוד יצטרך לעבור ביופסיה. אם מתאים יותר לממצא דלקתי יקבל כנראה טיפול (אנטיביוטיקה או טיפול אנטי דלקתי) ויעבור סיטי חוזר אחרי הטיפול. בהצלחה!

24/11/2020 | 14:19 | מאת: הדר

זה יכו להיות כממצא חשוד?או יותר נראה דלקתי ? פשוט הוא ממש דואג והתורים לרופא ריאות ארוכים מאוד

מנהל פורום גידולי בית החזה