שאלה דחופה בנושא אמאראי

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

16/05/2020 | 21:44 | מאת: טל

שלום דר.לאחרונה הבחנתי בבליטה בשכם ימין ,יש כאבים לעיתים בשתי השכמות מס חודשים וקרוב לשנתיים שאני במעקבים עקב החמרת כאבי גב מותני ועליון צווארי נימןלים ברגליים דלקות במרפקים.לא מצאה סיבה רמטולוגית או אחרת גם עפ האמאראי שעשיתי.לאור הבליטה שגיליתי שאולי היא לא חדשה קיבלתי אמאראי חזה עי אורטופ אונקולוג עם גדולווניום.מאד פוחדת מהחומר לאור מה שקראתי אודותיו.הרופא לא שמע את כל מה שיש לי לומר על הנימול וההסטוריה של השנתיים ואני מודאגת עכשיו לאחר מחשבה שמא החומר יכול להזיק לי בגלל הנימול שיש לי ברגליים דלקות במרפקים.מלבד זה לכשעצמו יש מחקרים המעידים כנגדו.ודבר נוסף לפני שנתיים הבחנתי שבית שלי ימין איפה שהבליטה בשכם שהיא גם מימין בית השחי רחב יותר משמאל והרגשתי שמפריע לי שם משהו עשיתי ממוגרפיה תקינה.לא זכרתי לומר לרופא שהםנה אותי לאמארי החזה בשל הבליטה נושא זה.האם האמאראי חזה כולל גם בית שחי?האם החומר יכול להזיק לי בגלל הנימול ברליים ולהחמיר ועד כמה הוא מזיק בכללי כידוע ממחקים וממציאות של מקרים?אודה לתשובה מהירה מאד דואגת קשה להשיג את הרופא לדבר איתו על הכל

19/05/2020 | 15:30 | מאת: ד"ר אלונה זר

שלום , זהו פורום למטופלים עם גידולי בית חזה (סרטן ריאה, מזותליומה וכו) ניתן להפנות השאלה לפורומים אורתופדים או אחרים

מנהל פורום גידולי בית החזה