סוג של גוש מתחת לעור בחזה

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

26/05/2019 | 23:28 | מאת: נדב

היי, אז אני בן 18, מתאמן בלי בעיות רפואיות בכלל והיום הופיע לי סוג של גוש כזה מתחת לעור (זה לא נראה אבל אם ממששים את האזור מרגישים את זה) בחזה, כמה סנטימטרים בקו ישר (מאוזן) מהפטמה. הגוש קטן מאוד , הוא לא כואב גם לא בנגיעה, והוא לא "משוחרר" (הוא מקושר לאיזה שריר, למשל כמו שנקודת חן גדולה מקושרת לעור). ואני כמעט בטוח שה"גוש" הזה לא היה שם אתמול. בדקתי על זה קצת באנטרנט ואני חושב שזה ליפומה קטנה אבל בויקיפדיה רשום שליפומה עשוייה מרקמות שומן ושהיא מופיעה בגילאים 40-60 ככה שזה לא ככ סביר... אני אשמח אם תגידי לי מה זה יכול להיות והאם זה יכול להיות מסוכן... (אלך לרופא כמובןמאם יש צורך לדעתך אבל אשמח לשמוע גם חוות דעת על זה ממך)

20/06/2019 | 12:15 | מאת: ד"ר אלונה זר

נדב שלום, אם הממצא עדין שם ולא נעלם כדאי שתפנה לבדיקת רופא המשפחה (קשה לקבוע טיב ורמת סיכון בלי לפחות בדיקה גופנית). בריאות שלמה, א.ז.

מנהל פורום גידולי בית החזה