המגיומה באיזור הפות לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות

24/12/2019 | 17:16 | מאת: המנגיומה באיזור הפות לילדה בת 6

שלום ד ר פרקש - שמי יניב, אבא של רותם בת 6 - המנגיומה מגיל שבועיים, עד היום מלווה אותה, ומפריע לה ברמה התפקודית של כאב במתן לעיתים, וגם עניין פסיכולוגי, שהיא נמנעת וחוששת מלגעת/לגרד באיזור, וזה איזור רגיש כמובן, אנו חוששים לגבי ההשפעות. רותם קיבלה סירופ עד גיל 3 - אתנונול ופרופונול, הייתה רגיעה רציפה עד גיל 5 ומאז החמרה - ובנוסף דלקת בדרכי שתן ופטרייה לאחר מכן, אולי כי ההיגיינה לא יכולה להיות כראוי, מן הפחד לגעת בכלל (הביצה והתרנגולת..) כרגע היה ניסיון לקבל יוד לאיזור מפרופ לפידות מבי ח השרון לאיזור ונראה שאין פטרייה אך גורם לייבוש האיזור וכאב חוזר, וביום יום מציק לה מאוד ואנחנו די נואשים. אשמח לקבל מייל בו אוכל לשלוח תמונה כדי לקבל תמונת מצב האם הגענו למצב של פעולה אנגיוגרפית, אם יש צורך, או טיפולי לייזר? אנחנו חסרי אונים ונואשים לעזרה. תודה רבה - יניב אליאסי

שלום אשמח לראות את בתך במרפאה אם לא ראיתי אןותה כבר אפשר לתאם ב 02-564-5634 או 02-655-5014

מנהל פורום גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות