זוגיות ונטילת תרופות נוגדות דיכאון

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

24/02/2017 | 21:13 | מאת: דנה

אני בזוגיות עם גבר שאני מאוד אוהבת מזה מס' חודשים. לפני מס' ימים אזרתי אומץ וסיפרתי לו שאני נוטלת כדורים נגד דיכאון וחרדה. הוא שאל הרבה שאלות ואני עניתי. מאז התחושה שלי שהוא קר איתי יותר. אני לא מסוגלת לחשוב על פרידה ממנו ואני ממש שבורה והרוסה. הדיכאון גבר ואני ממש מפורקת. אני אוכלת את עצמי שסיפרתי לו ומתחרטת על כך בכל לבי. אשמח לעצה.

שלום דנה, מדברייך נשמע שלא ממש התקיים בינכם דיאלוג אמיתי, אלא שיחה בתצורת שאלות ותשובות. נוסף על כך, מאז השיחה את " מריצה תסריטים" בראשך, שמעוררים בך המון מתח וחרדה, וכך את בעצם ממשיכה לנהל מונולוג עם עצמך. חשוב מאוד שתמשיכו את השיחה, הפעם בצורת דיאלוג. שגם הוא וגם את תוכלו להמשיך לשאול שאלות ולשתף ברגשותייכם. כמו כן אני מציעה להתייחס לשיחה כמעין "שיחה מתמשכת", שלא מתחילה ומסתיימת בנקודת זמן מסוימת, אלא מאפשרת המשך דיאלוג ושיח גם בזמנים אחרים. דנה, לצערי רבים עדיין טועים בסטיגמות וסטריאוטיפים הנוגעים לשימוש בתרופות פסיכיאטריות, ולכן חשוב שבן זוגך יוכל להשכיל יותר בנושא, בכוחות עצמו ואולי גם בעזרתך. בבהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות