אורטיקריה ונפיחות אחרי לחץ

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

17/05/2019 | 17:13 | מאת: נהורה

היי, אני בת 20 ובשנים האחרונות לאחר שאני חווה לחץ פיזי (סחיבת שקיות כבדות, הליכה על עקבים, שינה כשהיידים מתחת לראש, הליכה על נעליים עם סוליה קשה...) האזור שחווה את הלחץ מתנפח כמה שעות לאחר הלחץ והנפיחות יורדת לאחר חצי יום. דבר זה מפריע לי מאוד בשגרת היומיום. בנוסף, לפני כמה חודשים החלו אצלי סימנים של אורטיקריה בד"כ בבוקר בגפיים כמעט כל יום. את האורטוקריה (אדומים כאלה) אני לא מרגישה אך זה לא אסטטי. בבדיקת דם שעשיתי קיבלתי ערך של 5.9 בscl-70 Ab, שקיעת דם מהירה, ברזל נמוך (25),המוגלובין נמוך וכמה נוגדנים וחלבונים גבוהים.. הייתי אצל כמה רופאי עוד והביאו לי טלפסט 180 , אני לוקחת כבר שבוע ולא נראה שיפור. מה לדעתך כדאי לעשות? למי לפנות? תודה רבה רבה!

כדאי לפנות בהקדם לייעוץ של אלרגולוג/ אימונולוג שמומחה בתחום אורטיקריה. בינתיים להעלות מינון אנטי הסטמינים

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת