האם פעימה מוקדמת יכולה להתגבר בעקבות קרדילוק

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

27/05/2016 | 20:46 | מאת: בני

שלום רב, יש לי פעימות מוקדומות שאנני מרגיש אותם מספר שנים באחוז גדל שהגיע לכ- 21%. לפני 4 חודשים הומלץ לי להתחיל טיפול בקרדילוק 1ץ25 פעם ביום ולאחר 3 חודשים בהולטר נצפו 31% פעימות מוקדמות ללא ירידה משמעותית בדופק. העלו לי את המינון פי 4 ל 2.5 פעמיים ביום, לאחר חודש בהולטר ניצפו 45% פעימות מוקדות ללא שינוי בדופק הממוצע. האם יכול להיות שאצלי הקרדילוק מחמיר את הפעימות המוקדמות? האם יכול להיות שהאבחון של פעימות מוקדמות אינו נכון ובעצם יש משהו אחר? באיזה קצב הורדה אני יכול להפסיק את הקרדילוק?

לא חושב שקרדילוק מחמיר, אך בוודאי לא עוזר. במצב כזה ממליץ לפנות לרופא מומחה בהפרעות קצב כדי לדון על אפשרויות טיפול

מנהל פורום הפרעות קצב לב