החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

22/05/2016 | 17:47 | מאת: דניאל לוי

שלום, אני בת 38, חולת דיאליזה בעבר וכיום מושתלת כליה. לפני 3 שנים התחלתי להרגיש "החסרת פעימה", התופעה חזרה מספר פעמים ביום ולבסוף עשיתי אקו לב, בדיקת מאמץ, אקג וגם מעקב 24 שעות. הבדיקות חזרו כולן תקינות וקרדיולוג אמר לי שזה מצב נורמלי של פעימה מוקדמת. לאחר תקופה זה עבר. לפני כשבוע התחלתי להרגיש שוב את אותה תופעה, האם עליי לעשות שוב בדיקות חוזרות? ההרגשה מאד לא נעימה ומפחידה..

פעימות מוקדמות (הרגשה של חוסר פעימה נגרמת ע"י פעימות מוקדמות)זאת תופעה שכיחה. במידה וכל בירור לבבי בעברך היה תקין, אין סיבה לדאגה. אופייני שזה בא בתקופות.

מנהל פורום הפרעות קצב לב