פענוח בדיקת הולטר - מצורפת בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

27/09/2016 | 23:42 | מאת: שלומי

שלום רב, בחודש האחרון אני חש בפעימות לב מידיי יום, ביצעתי בדיקת הולטר ולהלן תוצאותיה, אנא עזרתכם בפיענוח:   ABERRANT TOTAL......:     1071  PREMATURE ABERRANTS.:      909 COUPLETS............:        3 NORMAL BEAT TOTAL...:    77292 PREMATURE NORMALS...:       24 COUPLETS............:        3 SVTS................:        2  MAXIMUM HEART RATE..:      102 MINIMUM HEART RATE..:       44 MEAN HEART RATE.....:       60  QRS TOTAL...........: 78372 BRADYCARDIA.........:       31 משך הבדיקה 21 שעות ו 27 דקות קצב בסיסי: סינוס שנע בן 44 ל 102 לדקה (ממוצע 60) הפרעות קצב חדריות: VPB'S שכיחים:ממוצע לשעה 49: כולל קטעים של TRIGEMINY ו-BIGEMINY .3‐COUPLETS VPB'S הפרעות קצב על חדריות APB'S מעטים 0-3 לשעה. ניצפו 2 קטעים של (AT?) עד 5 פעימות SVT בתדירות עד 158 לדקה (בשעות 19:28, 01:30)

ברישום ישנם הפרעות קצב מסוגים שונים, לא הרבה. זה כן יכול לתת הרגשה המתוארת בשאלה. מציע לפנות לרופא המשפחה, קרדיולוג ובמידת הצורך מומחה בהפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב