Wpw והיריון האם מסוכן

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/11/2020 | 18:45 | מאת: דלית

בת 29 עם wpw מאובחן מגיל 16 ו-4 אבלציות שלא צלחו. האחרון ביולי השנה . לפני שנה אירוע של Avrt שלאחריו טיפול קבוע בטמבוקור 150 וקרדילוק . רוצה להתחיל טיפולי פוריות . הקרדיולוג אמר כי אפשר להפסיק את הטיפול האנטיארתימי במידה ויש צורך ולהפסיק בשליש הראשון של ההיריון . האם זה מסוכן ? לצערי ללא טיפול תרופתי סובלת בפלפיטציות ופעימות מוקדמות בצורה תכופה . האם יש סיכון להכנס להיריון?

השאלה חשובה מאוד ואני בכל זאת ממליץ בחום לפנות למומחה להפרעות קצב בצורה מסודרת. מבחינת הטיפול בהריון - ניתן להמשיך חוסמי ביטא, לא ניתן להמשיך טמבוקור

מנהל פורום הפרעות קצב לב