דופק מהיר לאדם בריא לחלוטין

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

13/09/2020 | 18:18 | מאת: ארז

היי בחור בריא בן 41 4 חודשים בדיאטה ופעילות גופנית ירדתי 14 קילו..מרגיש לאחרונה חוסר יציבות רק בהליכה רגילה של יום יום בריצה אני מרגיש יציב וגם בעמידה רגילה.. היום הרופאה שלי בדקה לי לחץ דם יצא תקין..דופק מהיר 101 ואז בא.ק.ג יצא 85..היא שלחה אותי לבדיקות אקו לב ואולטרה..האם לעצור את הפעילות גופנית..חשוב לציין שאני אדם בריא ללא שום בעיות בלב..מה דעתך ?תודה מראש

הייתי ממליץ להוריד קצת ברמת הפעילות עד תום הבירור. ירידה במשקל שאתה מתאר היא חדה מאוד. כל הכבוד, אבל התלונות תיאורטית יכולות להיות קשורות לזה. תמשיך בבירור אצל רופא.

מנהל פורום הפרעות קצב לב