עזרה בפענוח בדיקת אק"ג

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

25/06/2020 | 17:37 | מאת: מיכל

שלום, בת 34. כבר כמה חודשים סובלת מחולשה שבאה והולכת ומדי פעם קצת כאבים בחזה. ביומיים האחרונים החולשה חריפה יותר וכן כאבים בגב עליון. עשיתי היום בדיקת אק"ג וזו היתה התוצאה: Sinus Rhythm Low QRS Voltage in extremity leads Clockwise Rotation אוכל לדבר עם הרופא רק עוד כמה ימים ובנתיים אני מאוד מודאגת. האם התוצאה תקינה? מצורף גם המסמך המלא תודה

תקין או לא - לא יכוללהגיד. צריך לראות את התרשים. רק על בסיס סיכום שציתת ישנם ממצאים לא חד משמעיים ולא ברור מה המשמעות

29/06/2020 | 09:00 | מאת: מיכל

התרשים נמצא בקובץ המצורף תודה!

לא רואה קבצים מצורפים

מנהל פורום הפרעות קצב לב