פריקרדיטיס ופגיעה במסתם

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

15/06/2020 | 01:39 | מאת: פרלה

שלום לפני חצי שנה עברתי ארוע פריקרדיטיס עם הוצאת נוזלים של 600 cc , ניקור ראה להוצאת נוזלים ונאמר לי שכתוצאה מהארוע נפגע מסתם . אני סובלת מעודף משקל ומנסה כרגע לעדות דיאטה והתאמלות . לא קבלתי הדרכה אם מותר לי לעשות פעילות ארובית או כל פעולה ספורטיבית הדורשת מאמץ. מכיוון שמטבעי אני אישה חזקה שעוצרת רק במצב של התמוטטות אני חייבת שגיידו לי מתי הגבול של המאמץ שמותר לי . ברור שכשהדוםק עולה אני די עוצרת אבל תמיד כשאני על הקצה . אפדר בבקשה הכוונה ?

שלום. אתחיל מזה שפורום הזה הוא של הפרעות בקצב הלב. בהמשך - השאלות שלך חשובות ואת צריכה להפנותם לקרדיולוג המטפל שלך. כדי לענות לך, צריך לקחת בחשבון בל ההסיטוריה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב