אבלציה עם mri האם זה עוזר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

16/12/2019 | 18:50 | מאת: מידן

שלום דוקטור ברצוני לדעת כמה אנשים עברו את התהליך החדש של אבלציה עם ה mri ומה סיכוים הצלחה? כי אני סובל מהפרעות קצב ושום דבר לא עוזר לי

ממש לא הבנתי את השאלה. בגדול אבלציה "עם MRI" - זאת שיטה ניסיונית, לא בשימוש - לא בארץ ולא באולם. אנחנו כן מבצעים MRI לבבי לפני אבלציות שונות, אך זה משהו אחר.

19/12/2019 | 12:52 | מאת: מידן שוורצמן

הבעיה שאני סובל מהפרעות קצב שונות יש לי sss כולל קוצב לב של מטרוניקס ואני עדיין סובל מדופק מהיר ושום כדור שנתנו לי לא עוזר. ואני אחרי הבלציה של 7 מוקים שעשיתי לפני כמה שנים ואחרי זה נכנסתי לעוד 4 אבלציות שלא צלחו מה עושים

עדיין לא מובנת לי שאלה. על איזה אבלציה אתה מדבר

מנהל פורום הפרעות קצב לב