פיענוח הולטר לב 24 שעות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

25/11/2019 | 11:20 | מאת: איל

שלום ביצעתי הולטר לב 24 שעות עקב דופק מהיר להלן התוצאות שנרשמו : מהירות מינימלית 53 לדקה. מקסימלית 112 לדקה. ממוצעת 70 לדקה. לא נצפו הפרעות הולכה ולא שינויים משמעותיים בקטע st וללא הפרעות קצב על חדריות. הפרעות חדריות pvc : בכמות 8 בהקלטה Wqrst חמש פעימות עד מהירות של 75-90 לדקה. מתאים לאברציה. לא ברור לי מה העניין עם ההפרעות החדריות שזה מתאים לאברציה. אין לי מושג מה זה אומר ומה זה אברציה. אודה לתשובתכם תודה איל

אני מניח יש עוד הרבה דברים באבחנות ברפואה שלא מובנים לך. WQRS הכוונה שי טכיקרדיה (קצב מהיר) עם קומפלקס רחב באק"ג, כאשר קיימת אבחנה מבדלת בין הפרעות קצב חדריות ועל -חדריות. אברציה- אלה שינויים בצורת קומפלקסים בזמן הפרעת קצב על-חדרית,

25/11/2019 | 17:17 | מאת: איל

אני מניח שאני לא מבין הרבה... בשורה התחתונה - התופעה הזאת מסוכנת ? זה אומר שמשהו לא בסדר ? להתייעץ עם קרדיולוג? אני בן 40.

היתה סיבה להפנותך להולטר. מציע לדון על המשך עם רופא המפנה, רופא משפחה

מנהל פורום הפרעות קצב לב