הפרעות קצב לאחר אבלציה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

13/11/2019 | 10:00 | מאת: ציקי

שלום רב לפני כשלושה חודשים עברתי אבלציה. נכון להיום ישנם אפיזודות חולפות של הפרעת קצב כ120 פעימות החולפות לבד. הן קורות כמעט כל יום. האם זה משמעותי וצריך להגיע לקרדיולוג? האם אפשר להמשיך כך ולהתנהג כרגיל כולל ספורט?

מכוון שאין שום מידע על הפרעות קצב שהיו, אבלציה שעברת קשה לי להציע משהו ברור. רק אציין שלא תמיד דפיקות לב שמופיעות אחרי אבלציה הם אותם הפרעות קצב שהיו לפני. אני כן מציע לחזור לרופא שביצע לך את הפעולה

מנהל פורום הפרעות קצב לב