בן 69 הפרעות קצב וסינקופה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/06/2019 | 13:01 | מאת: אריק

בן 69 עברתי מקרה של סינקופה .בבדיקת הולטר התגלו פעימות חדריות מוקדמות וארועים מרובים של nsvt בקצב לא סדיר אך עם av dissociation בכל מיני קצבים ופעימות מוקדמות על חדריות מרובות כולל חלקם עם אברציה. סה"כ 4000 vpb. הערכת הקרדיולוג אירוע סינקופה אשר נשמע ואגלי אקו תקין אך הולטר פתלוגי מאוד. טיפול קרדילוק 2.5 מ"ג והמשך מעקב והולטר בעוד חצי שנה. מבקש חוות דעת. מחכה לתשובה ותודה.

לא הבנתי את השאלה. זה פורום. חוות דעת מקבלים ביעוץ.

14/06/2019 | 08:01 | מאת: אריק

השאלה אם התופעות מסכנות חיים. תודה אריק

זאת בדיוק שאלה לקרדיולוג שלך. שאלה רצינית דורשת התייחסות רצינית ומעמיקה כולל לימוד של כל ההיסטוריה הרפואית, בדיקות וכו'. זאת היתה הכוונה שלי בתשובתי הראשונה

מנהל פורום הפרעות קצב לב