מה אומרים ממצאי הבדיקה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

28/05/2019 | 17:49 | מאת: יעל

שלום, אשמח לדעת את פשר ממצאי הבדיקה : בדיקת האקו-דופלר קרדיוגרפיה מראה: חדר שמאל בגודל תקין. התכווצותו גלובלית ואזורית תקינה. LVEF מוערך %60 . דפנות בעובי תקין. תבנית מילוי חדר שמאל מתאימה להפרעה ברלקסציה (גל E>A.( חדר ימין תקין בגדלו והתכווצותו. עליות בגודל תקין. אי ספיקה מיטרלית מזערית. מסתם אאורטלי תלת עלי,נראה תקין אי ספיקה טריקוספידלית מזערית. לחץ ריאתי סיסטולי מוערך 20 ממ"כ + RAP. שורש האאורטה והעולה בקוטר תקין. IVC לא מורחב , תמט נשימתי תקין הודגם תפליט פריקרדיאלי בכמות קטנה . ללא תמט חללי הלב. ללא שינוים רספירטוריים בזרימה מיטרלית GOOD SYSTOLIC LV FUNCTION. NORMAL RV SIZE AND FUNCTION. NO EVIDENCE OF HEMODYNAMICALLY SIGNIFICANT VALVULAR ABNORMALITY SMALL PERICARDIAL EFFUSION. אבחנות: 1

זה פורום להפרעות קצב לב מציע לפנות אם השאלה לרופא שהפנה לבדיקה

מנהל פורום הפרעות קצב לב